Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η επιτροπή φούτσαλ

Το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η επιτροπή φούτσαλ

futsal-meeting
Στα πλαίσια της «ζεστής» φιλοξενίας που επεφύλαξε η επιτροπή φούτσαλ στους φιλοξενούμενούς της, για τη διοργάνωση του 1ο ομίλου του Main Round του UEFA Futsal Cup, παρέθεσε επίσημο δείπνο κατά το οποίο τους τίμησε για την παρουσία τους στο νησί μας.
Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στην Κυπριακή ταβέρνα «Η στοά του Δημήτρη», με τους εκπροσώπους της ΟΥΕΦΑ, τους διαιτητές και παρατηρητές, καθώς και τους εκπροσώπους των υπόλοιπων τριών ομάδων (Σλοβ-Μάτιτς, Γκραντ Προ Βάρνα, Λουπαρένσε), να μένουν καταγοητευμένοι από τα εδέσματα που απόλαυσαν.
Όλοι τους δήλωσαν έκπληκτοι από το ψηλό επίπεδο της διοργάνωσης του τουρνουά, από τις ανέσεις που απόλαυσαν, καθώς και από την εξυπηρέτηση και φιλοξενία των ανθρώπων της επιτροπής φούτσαλ. Αναμνηστικά δώρα προσέφεραν επίσης και οι εκπρόσωποι των τριών ομάδων στους ιθύνοντας της ομάδας φούτσαλ της Ομόνοιας.
Επίσης, η επιτροπή φούτσαλ επιθυμεί να ευχαριστήσει την Κυπριακή ταβέρνα «Υπάρχω» στα Λατσιά, η οποία δεξιώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, πριν από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Λουπαρένσε, ως ένδειξη τιμής για τις επιτυχίες που σημειώνουν σε Κύπρο και Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ