Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αντώνης Ζυμαράς: «Οφείλουμε να δώσουμε διαπιστευτήρια πρωταθλήτριας»

Αντώνης Ζυμαράς: «Οφείλουμε να δώσουμε διαπιστευτήρια πρωταθλήτριας»

zimaras
Άλλο ένα ντέρμπι, το δεύτερο στη σειρά, θα δώσει απόψε (20:00, Cyprus Sports Channel) η ομάδα φούτσαλ της Ομόνοιας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ City Futsal, στο κλειστό γήπεδο «Μελκονιάν». Μετά το ισόπαλο 5-5 της περασμένης βδομάδας με αντίπαλο τον Παρνασσό, οι «πράσινοι» του Κούλλη Μαυρουδή θέλουν να επανέλθουν στις νίκες ούτως ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο πρόεδρος της επιτροπής φούτσαλ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας, Αντώνης Ζυμαράς, ανέφερε σε δηλώσεις του στην επίσημή ιστοσελίδα της Ομόνοιας: «Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, μέσα σε μία «καυτή» έδρα. Αν θέλουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, θα πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε. Είναι αγώνας τριπλής παραλλαγής, ωστόσο διαχρονικός στόχος για εμάς είναι η νίκη. Είμαστε σίγουροι πως η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει. Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι αγωνιστικά έτοιμη για την αποψινή πρόκληση».
Επίσης, ο Αντώνης Ζυμαράς πρόσθεσε: «Χάσαμε έδαφος μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Παρνασσό. Κάθε απώλεια είναι σημαντική για εμάς, καθώς στόχος μας είναι να χάσουμε τους λιγότερους δυνατούς βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οφείλουμε απόψε να δώσουμε διαπιστευτήρια πρωταθλήτριας, αν θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».
Τέλος, ο πρόεδρος της επιτροπής φούτσαλ σημείωσε: «Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που θα υπάρχουν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, πάμε 100% προσηλωμένοι στον στόχο μας, για να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη. Θα γίνει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, το οποίο θα κερδίσει ο καλύτερος».
Τηλεοπτικό το ντέρμπι
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορεί να μην έχουν δικαίωμα να παρευρεθούν απόψε στο «Μελκονιάν» για να δουν από κοντά το παιχνίδι, ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ζωντανά από το Cyprus Sports Channel, το οποίο εκπέμπει μέσω της πλατφόρμας της Cytavision, στο κανάλι 218.