Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Θέλουμε να κερδίσουμε, με τον κόσμο στο πλευρό μας»

«Θέλουμε να κερδίσουμε, με τον κόσμο στο πλευρό μας»

koullis-tv


Για τον δύσκολο αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην Αραράτ στο στάδιο «Ελευθερία», μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο προπονητής της ομάδας φούτσαλ, Κούλλης Μαυρουδής. Αφού τόνισε ότι στόχος είναι η επιστροφής τις νίκες, μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες, κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Κούλλης Μαυρουδής ανέφερε:

«Δεν έχουμε περιθώρια για νέες απώλειες, μετά τις διαδοχικές ισοπαλίες με Παρνασσό και ΑΠΟΕΛ City. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη κόντρα στην Αραράτ, μία ομάδα που άλλαξε προπονητή και επομένως θα είναι πολύ δύσκολο να εκτιμήσουμε πώς θα αγωνιστεί. Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα, η οποία έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στο φούτσαλ, επομένως οφείλουμε να παρουσιαστούμε με το καλό μας πρόσωπο, σοβαροί και παθιασμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ο τεχνικός της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στάθηκε στο πάθος που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του:

«Οφείλουμε να έχουμε το ίδιο πάθος που βγάλαμε στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ City. Μπορεί να μην κερδίσαμε τον συγκεκριμένο αγώνα, ωστόσο είχαμε καλή παρουσία μέσα σε μία «καυτή» έδρα, οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα και άξιζαν τη νίκη».

Όσο αφορά το φετινό πρωτάθλημα τόνισε:

«Το φετινό είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στην ιστορία του Κυπριακού φούτσαλ, καθώς όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην Αραράτ, για να συνεχίσουμε δυναμικά την προσπάθειά μας για κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος».

Επίσης, επεσήμανε για τον αντίκτυπο που έχει στην ομάδα μας, η τεράστια προσπάθεια που έγινε στην Ευρώπη:

«Είναι γεγονός πως η τεράστια προσπάθεια στην Ευρώπη, έχει επιφέρει σωματική κούραση στους παίκτες μας. Ωστόσο, το τεχνικό επιτελείο δουλεύει πάνω σ’ αυτό, ούτως ώστε σταδιακά να φέρει την ομάδα μας στην επιθυμητή κατάσταση».

Τέλος, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας για να δώσει δυναμικό παρών στο «Ελευθερία» το βράδυ της Πέμπτης:

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Πέμπτη, θέλουμε ένα γεμάτο «Ελευθερία» ούτως ώστε ο κόσμος μας να σπρώξει τους παίκτες σε μία σημαντική νίκη. Είμαστε πολύ πιο δυνατοί με τον κόσμο στο πλευρό μας. Ευχόμαστε να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και να γεμίσουν το γήπεδο».

Όσο αφορά τα αγωνιστικά, είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Ροδόλφο Αντριόλι και Τάσου Σκαμπούλη, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ εκτός θα είναι ο Παύλος Προδρόμου που ταλαιπωρείται από θλάση.