Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να βρει καταρχάς τον εαυτό της

Να βρει καταρχάς τον εαυτό της

img_5326


Δύσκολη έξοδος για την φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, που αντιμετωπίζει την Πέμπτη στη Λεμεσό την πάντα επικίνδυνη ΑΕΛ. Μετά τη περιπετειώδη νίκη κόντρα στο Αραράτ, οι πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες, με μακροπρόθεσμο στόχο ασφαλώς το πρωτάθλημα.

Πρώτιστος και άμεσος στόχος της ομάδας πάντως, είναι να βρει τον εαυτό της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πρώτη, σε καμία περίπτωση όμως δεν έφτασε φέτος στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει. Ο Κούλλης Μαυρουδής έχει μιλήσει με τους παίκτες του, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πλήρως πως η εικόνα δεν είναι αυτή που πρέπει. Προφανώς δεν τίθεται θέμα ποιότητας, άλλωστε οι ίδιοι παίκτες με τον ίδιο προπονητή πέρσι έκρυβαν τη μπάλα. Χρειάζεται όμως συγκέντρωση, σκληρή δουλειά και θέληση.

Η νίκη λοιπόν, δεν έσπρωξε τη σκόνη κάτω από το χαλί, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο σε μια σοβαρή ομάδα όπως η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι αδίκησαν τον εαυτό τους και το γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλο. Έμαθαν με το δύσκολο τρόπο (αφού χάθηκαν βαθμοί) πως κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται στη θεωρία, πρέπει να ιδρώσεις πολύ μέσα στο γήπεδο για να πάρεις τους πόντους. Και εμφανίζονται αποφασισμένοι να βρουν τον εαυτό τους άμεσα, να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Τα γκολ στο μεγάλο ματς με Αραράτ (video)