Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να μην αδικήσουν τους εαυτούς τους

Να μην αδικήσουν τους εαυτούς τους

sak_0681


“Ήταν απλά μια κακή παρένθεση” λένε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για τις απώλειες βαθμών την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Παρνασσό. Οι πράσινοι ήταν κακοί και πλήρωσαν τα λάθη τους, χάνοντας από τα χέρια τους το τρίποντο που θα τους κρατούσε στο +4 από τις ομάδες που ακολουθούν.

Ο Κούλλης Μαυρουδής μάζεψε τους παίκτες του νωρίτερα προχθές και μέσα από εικόνα τους επεσήμανε όσα λάθη διαπίστωσε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, ζητώντας τους να μην επαναληφθούν. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γνωρίζει πως υπάρχει και η κούραση μετά και τα ευρωπαϊκά, ξέρει όμως καλύτερα από όλους, τις δυνατότητες της ομάδας του γι΄αυτό και ζήτησε από τους πράσινους να είναι πιο προσεκτικοί και να αποφύγουν τα επιπόλαια λάθη.

Σήμερα οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως ήταν απλά μια κακή εμφάνιση και να πάρουν το ζητούμενο κόντρα στο Αποέλ City. «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς σε μια καυτή έδρα, όμως εμείς είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και παίζουμε μόνο για τη νίκη», ανέφερε ο Κούλλης Μαυρουδής για το αποψινό ματς.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 20:00 και θα είναι τηλεοπτικό από το Cysports ενώ θα υπάρχει όπως πάντα κάλυψη και από το omonoianews.com.