Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL “Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα”

“Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα”

futsal-mavrimera
H OMONOIA επανέρχεται για τα χθεσινά στο Μελκονιάν με νέα Ανακοίνωση! Διαβάστε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…
Σχετικά με τα όσα απαράδεκτα έχουν συμβεί στον χθεσινοβραδινό αγώνα φούτσαλ μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ City Futsal και της Ομόνοιας, παραθέτουμε για ενημέρωση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων, αλλά και των Μ.Μ.Ε. που δεν έχουν προφανώς ενημερωθεί για τα διαδραματιζόμενα, τις γενικές παρατηρήσεις του διαιτητή του αγώνα.
Παρόλο ότι θέλουμε να πούμε πάρα πολλά, δεν επιθυμούμε να επεκταθούμε περεταίρω για τα όσα διαδραματίστηκαν εξωαγωνιστικά από τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας προς τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα την αποστολή μας, καθώς αυτό δεν θα ήταν υπεύθυνη συμπεριφορά εκ μέρους μας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής.
Ο καθένας διαβάζοντας το έγγραφο που δημοσιεύουμε μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Δεσμευόμαστε ότι θα επανέλθουμε επί του θέματος από βδομάδας, για όλους και για όλα.
Παράλληλα θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα Μ.Μ.Ε. που επέλεξαν να μην δημοσιεύσουν τα όσα πρωτοφανή έγιναν χθες βράδυ, το έπραξαν έχοντας κατά νου τον επερχόμενο αγώνα της Κυριακής, μεταξύ των ομάδων της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, στην προσπάθεια τους να μην δυναμιτίσουν το κλίμα. Διότι εάν ο σκοπός και στόχος τους ήταν η επιλεκτική αποσιώπηση και απόκρυψη των γεγονότων, τότε πραγματικά πάσχουμε στο μυαλό, αλλά και σαν κοινωνία.