Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το Ελευθερία να είναι κατάμεστο

Το Ελευθερία να είναι κατάμεστο

sak_0681


Μετά το επεισοδιακό παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ, όπου της κλάπηκαν 2 βαθμοί, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να δώσει την Πέμπτη ένα πραγματικό ντέρμπι, ενάντια σε μια από τις παραδοσιακά ισχυρότερες ομάδες, το Αραράτ! Οι πράσινοι έχουν μείνει δυο αγωνιστικές χωρίς νίκη και το διάστημα αυτό φαντάζει τεράστιο, ακριβώς επειδή μιλάμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι παίκτες του Κούλλη Μαυρουδή εμφανίζονται πάντως αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες και να υπενθυμίσουν σε όλους ποιος είναι το αφεντικό στο κυπριακό φούτσαλ. Έχουν ήδη αφήσει πίσω τους τα όσα δεινά πέρασαν στο Μελκονιάν και είναι πανέτοιμοι να πάρουν τη νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, πρέπει όμως να το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα στο παρκέ. Η πρόκληση φέτος είναι μεγαλύτερη, αφενός γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του κυπριακού φούτσαλ και αφετέρου γιατί στους ανταγωνιστές έχει μπει φέτος και το Αποέλ, με ότι αυτό συνεπάγεται. (και είδαμε όλοι την περασμένη εβδομάδα τι συνεπάγεται)

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να τονίσουμε πως ο κόσμος έχει υποχρέωση να γεμίσει το Ελευθερία. Είδαμε όλοι τι έγινε όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε απροστάτευτη, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το καλοκαίρι πέρασε κανονισμός κομμένος ραμένος για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που απαγορεύει στις ομάδες να δηλώνουν 4 ξένους σε ένα παιχνίδι. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ακόμα και αυτή η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της και έχουμε υποχρέωση να δώσουμε βροντερό παρόν. Υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που ανέχεται να πηγαίνουν 1000 οπαδοί του αιωνίου σε αγώνα φούτσαλ και μεις που έχουμε υπερομάδα να μην δηλώνουμε παρόν;