Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Επέστρεψε δριμύτερη

Επέστρεψε δριμύτερη

dsc07013


Άνετο ήταν το πέρασμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τη Λάρνακα. Άνετο, γιατί οι παίκτες του Κούλλη Μαυρουδή έπαιξαν σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και δεν άφησαν την ΑΕΚ ούτε να σκεφτεί πως μπορεί να πάρει οτιδήποτε από το παιχνίδι.

Η νίκη ασφαλώς είναι το καλύτερο αντίδοτο στην μικρή αναστάτωση των τελευταίων ημερών, λόγω της ήττας από την ΕΝΠ και τη φυγή του Βίτο. Οι πράσινοι έμοιαζαν ανεπηρέαστοι, πιο σοβαροί από ποτέ και αποφασισμένοι να επανέλθουν δριμύτεροι. Και το έκαναν με τρόπο εμφαντικό, αφού πέτυχαν 12 γκολ.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να κτίσει σε αυτή τη νίκη και να βρει κυρίως σταθερότητα. Ότι οι δυνατότητες είναι τεράστιες και απεριόριστες το έχουμε γράψει αμέτρητες φορές, άλλωστε είναι αυτονόητο από τη στιγμή που μιλάμε για μια ομάδα 2 συνεχόμενες φορές νταμπλούχο. Χρειάζεται όμως να παραμείνει για πολλά συνεχόμενα παιχνίδια σε ψηλό επίπεδο, να κτίσει απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της και να μείνει εκεί ως το τέλος. ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτή και είμαστε βέβαιοι πως στο τέλος της χρονιάς θα μας κάνει ξανά περήφανους!