Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ζυμαράς: “Θέλουμε έμπρακτη στήριξη”

Ζυμαράς: “Θέλουμε έμπρακτη στήριξη”

zimaras


Απογοητευμένος που ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εγκατέλειψε την φουτσαλική ομάδα, δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Αντώνης Ζυμαράς. «Φτάνει πια ωραία λόγια, θέλουμε να δούμε έργα», δήλωσε πικραμένος.
Για την προσέλευση του κόσμου στο χτεσινό παιχνίδι φούτσαλ:

«Η προσέλευση του κόσμου μας στο χτεσινό παιχνίδι φούτσαλ ήταν απογοητευτική. Ο κόσμος μας απαιτεί από την Ομόνοια να είναι δυνατή σε όλα τα τμήματα, ωστόσο αυτό δεν το δείχνουν και με πράξεις. Εμείς θυσιάζουμε χρόνο από την προσωπική μας ζωή, από τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες και από την οικογένειά μας, ενώ στο τέλος παίρνουμε την απογοήτευση από το ελάχιστο ενδιαφέρον του κόσμου μας».

Για την τεράστια ανάγκη που έχει το τμήμα για οικονομική στήριξη από τον κόσμο:

«Από τη χαμηλή προσέλευση στο χθεσινό παιχνίδι, όσο και καταφέραμε να πληρώσουμε τα έξοδα της διαιτησίας. Οι υποχρεώσεις του τμήματος τρέχουν. Πώς θα συντηρηθεί το τμήμα; Πρέπει να αποφασίσουμε εάν θέλουμε ή δεν θέλουμε τα τμήματα. Αν τα θέλουμε, να το δείξουμε έμπρακτα. Φτάνει πια ωραία λόγια, θέλουμε να δούμε πράξεις. Είναι ώρα να στηρίξουμε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει κατακτήσει και δύο σερί νταμπλ».

Όσο αφορά τα σημαντικά έξοδα που έχει το τμήμα για να συντηρηθεί, σε σχέση με την οικονομική βοήθεια του κόσμου:

«Ούτε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας δεν εξελίχθηκε όπως την περιμέναμε. Και κοστίζουν μόνο 30 ευρώ. Διερωτάται κανείς πού θα βρούμε τα λεφτά για να συντηρήσουμε το τμήμα μας; Ένα τμήμα που διατηρεί και ακαδημίες, έχει αρκετό προσωπικό, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, που πρέπει να πληρώνονται κάθε μήνα. Έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου. Δυστυχώς είτε δεν έρχονται στο γήπεδο, είτε αρκετοί απ’ αυτούς που έρχονται θέλουν να μπαίνουν δωρεάν, τη στιγμή που βάση της προκήρυξης της ομοσπονδίας υπάρχει υποχρεωτική είσοδος πέντε ευρώ».

Τέλος, είπε για τις απαιτήσεις του κόσμου μας, σε σχέση με τις υποχρεώσεις του:

«Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και ασκεί κριτική στις αποτυχίες. Όμως, πού είναι οι δικές του υποχρεώσεις; Θέλουμε η Ομόνοια να έχει δυνατά τμήματα. Πως; Όταν ο κόσμος της δεν τα στηρίζει με τον πιο απλό τρόπο, είτε με την αγορά εισιτηρίου πέντε ευρώ, είτε με την αγορά διαρκείας 30 ευρώ. Θέλουμε έργα, όχι μόνο λόγια περί περηφάνιας. Θέλουμε έμπρακτη στήριξη»