Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Περιμένουν τον κόσμο δίπλα τους

Περιμένουν τον κόσμο δίπλα τους

img_1569


Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι απόψε για την φουτσαλική μας ομάδα, που υποδέχεται την ΕΝΠ Μέλισσα Αγίας Νάπας στο Ελευθερία (20:30), για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φούτσαλ. Οι πράσινοι φιλοδοξούν με τη συμπαράσταση του κόσμου να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί και να μην επιτρέψουν στις προπορευόμενες ομάδες να πλησιάσουν την πρώτη θέση.

Στο omonoianews.com ο τεχνικός της ομάδας μας, Κούλλης Μαυρουδής δήλωσε:

«Πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την ΕΝΠ Μέλισσα. Έχω παρακολουθήσει από κοντά σχεδόν όλα τους τα παιχνίδια αφού θεωρώ πως είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του πρωταθλήματος.  Το ρόστερ του αντιπάλου είναι γεμάτο με ποιότητα, με Κύπριους παίκτες που έχουν ποδοσφαιρική παιδεία αλλά και αρκετά καλούς ξένους».

Ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Πάμπος Δημητριάδης, είπε:

«Ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη. Όποτε έρχεται στο γήπεδο και μας συμπαραστέκεται, γινόμαστε καλύτεροι και βγάζουμε ακόμη μεγαλύτερο πάθος. Όλοι γνωρίζουν ότι παίζουμε πρώτα για τον κόσμο μας. Ζητάμε τη βοήθειά του στο παιχνίδι της Πέμπτη και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι στο πλευρό μας».

Τα εισιτήρια του παιχνιδιού θα διατίθενται πριν από την έναρξή του από το εκδοτήριο του κλειστού. Προς πώληση θα είναι και τα εισιτήρια διαρκείας.