Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κάνει παιχνιδάκια το Αποέλ

Κάνει παιχνιδάκια το Αποέλ

img_1491


Κάνει παιχνιδάκια το Αποέλ και στο φούτσαλ. Εντάξει, το είπαμε, από τη μέρα που μπήκαν στο φούτσαλ, το άθλημα άλλαξε προς το χειρότερο. Και δείχνουν τους λόγους κάθε φορά. Ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ για λόγους ασφαλείας δεν ζήτησε εισιτήρια στο πρώτο παιχνίδι, αφού βάζει πάνω από όλα το άθλημα, το Αποέλ εκφράζει πρόθεση να ζητήσει -άκουσον άκουσον – 1000 εισιτήρια! Κι ας γίνει το παιχνίδι μακελειό.

Ασφαλώς οι κύριοι του Αποέλ, γνωρίζουν πως δεν θα επιτραπεί από την αστυνομία να πάρουν εισιτήρια, όπως δεν πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο παιχνίδι εισιτήρια. Εκείνο που επιδιώκουν να κάνουν, είναι να ζητήσουν τη συρτή κερκίδα που είναι κοντά στο γήπεδο, κι όταν δεν τους δοθεί να ζητήσουν το κλείσιμο της! Κάτι παρόμοιο επιχείρησαν και πέτυχαν και στον αγώνα καλθόσφαιρας! Αν όμως η αστυνομία αποφασίσει να κλείσει την κερκίδα, προφανώς θα έχει πράξει με δυο μέτρα και δυο σταθμά, αφού στο Μελκονιάν, στον πρώτο αγώνα, η απόσταση κερκίδας-γηπέδου ήταν πολύ μικρότερη!

Οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνουν ότι μπορούν για να παραμείνει η κερκίδα ανοικτή. Είναι όμως να αναρωτιέσαι ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ αν στα ντέρμπι θα μένει κλειστή; Ή μήπως κλειστή μένει μόνο όταν παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ σπίτι της; Γιατί όταν το Αποέλ έπαιξε καλαθόσφαιρα με ομάδα της Τουρκίας, η αστυνομία δεν προφασίστηκε λόγους ασφαλείας…

Η διαφορά μας με αυτούς

Ότι θα προσπαθήσουν να δυναμιτίσουν το κλίμα, είναι δεδομένο, πάντα αυτό κάνουν σε όλα τα αθλήματα. Ότι στο πρώτο παιχνίδι, οι αθλητές μας κινδύνεψαν και τραυματίστηκαν, είναι επίσης δεδομένο. Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά: αυτοί είχαν και έχουν ανάγκη τα καφριλίκια για να κόψουν βαθμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εμείς έχουμε ΟΜΑΔΑ!

Δεν χρειάζεται να τους πειράξουμε. Θα φροντίσουν να τους πειράξουν ο Μάνος, ο Κώτσιος, το Κωτσιούι, ο Μάρκος, ο Πάμπος, ο Παυλής, ο Τάσος, ο Βάσος, ο Ροδόλφο ο Καρλίνιος και ο Αντρέι! Αν συμβούν έκτροπα, θα τα εκμεταλλευτούν και αυτός που θα την πληρώσει είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κάνει κομμάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Πόσο μάλλον όταν αυτός ονομάζεται Αποέλ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει το καθήκον της και εμείς θα δείξουμε απλά πόσο ανώτεροι από αυτούς είμαστε.