
Σύμφωνα με το “Futsal News”, η ΚΟΠ στο σημερινό ΔΣ εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της επιτροπής ΦΟΥΤΣΑΛ κύριο Γιώργο Μηχανικό να μεταφέρει στην αστυνομία την πιο κάτω πρόταση :
“Να εγκρίνει η αστυνομία όπως το πρωτάθλημα συνεχιστεί κανονικά με επίσημο διάταγμα απαγόρευσης διακίνησης οπαδών σε όλα τα γήπεδα που το πρωτάθλημα Α` κατηγορίας εξελίσσεται”.
Δηλαδή για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα πρέπει να απαγορευθεί η μετακίνηση οπαδών, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι αυτή που τιμωρείται στην ουσία αφού με εξαίρεση 1-2 παιχνίδια εκτός έδρας, πάντα έχει το κόσμο στο πλευρό της.
Αυτή είναι η πρόταση της ΚΟΠ που μαζί με την αστυνομία θα αποφασίσουν μεσούσης της σεζόν απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων. Έτσι θα καλύψουν και τις δικές τους αδυναμίες. Το πρωί της Τετάρτης ο κος Μηχανικός θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπία της αστυνομίας!
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ [2-1]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Live-AEL-Omonoia-Futsal-MD10-238x178.jpeg)



![Εκτός έδρας δοκιμασία για την ΟΜΟΝΟΙΑ Φούτσαλ [Πρόγραμμα 9ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-58-238x178.jpg)
![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)

![Ο όμιλος του… Σεμέδο στο Μουντιάλ 2026 [Κλήρωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Semedo-Filiko-Iran-100x75.jpg)

