Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Διπλό τίτλου από τους λεβέντες με τα πράσινα

Διπλό τίτλου από τους λεβέντες με τα πράσινα


Μια ψυχωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, πήρε σπουδαίο διπλό με 2-4 στην έδρα του αγαπημένου της πελάτη Σίτυ Αποέλ και έκανε αποφασιστικό βήμα τίτλου! Η ομάδα μας απέδειξε για άλλη μια φορά την ανωτερότητα της έναντι του αντιπάλου και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει ακόμα πιο εύκολα το παιχνίδι. Σκόρερς για την ΟΜΟΝΟΙΑ οι Ιάκωβος Παπαδόπουλος, Ροδόλφο Αντριόλι και Καρλίνιος Λισμπόα, ενώ ένα γκολ σημειώθηκε με αυτογκόλ.

Με την αποψινή νίκη τους, οι πράσινοι του Κούλλη Μαυρουδή, καλπάζουν προς τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος. Αυτός ήταν και ο μεγάλος στόχος από την αρχή της χρονιάς, η εδραίωση της βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε άλλο ένα θρόνο και όλα δείχνουν πως θα επιτευχθεί. Η ομάδα μας θέλει άλλη μια νίκη για να στεφθεί και βαθμολογικά πρωταθλήτρια αφού στη χειρότερη των περιπτώσεων με το τέλος της αγωνιστικής (Παρνασσός και ΣΠΕ παίζουν αύριο) θα βρίσκεται στο +7 από το δεύτερο 3 στροφές πριν το τέλος.

Πάρτι στην πλάτη του αιωνίου την άλλη εβδομάδα

Ούτε σκηνοθετημένο να ήταν. Με νίκη την ερχόμενη αγωνιστική επί του Αποέλ, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατακτά το πρωτάθλημα. Είναι ασφαλώς περιττό να πούμε πως το Ελευθερία πρέπει να ζήσει μεγάλες στιγμές! Οτιδήποτε κάτω από 5000 κόσμο θα είναι για μας απογοητευτικό! Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει τον τίτλο, στην πλάτη του αιωνίου της και ενώ ο ξεσηκωμός, η συσπείρωση του κόσμου τις τελευταίες μέρες σχεδόν θυμίζουν ’48! Κανονίστε το πρόγραμμα σας για το πάρτι!