Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Βασίλισσα!!!

Βασίλισσα!!!


Παίζοντας σαν πραγματική βασίλισσα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε διά περιπάτου από το Λευκόθεο και περιμένει αντίπαλο στον τελικό κυπέλλου φούτσαλ. Οι παίκτες του Κούλλη Μαυρουδή δεν επέτρεψαν ούτε δευτερόλεπτο στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους και του υπενθύμισαν απλά πως στο κυπριακό φούτσαλ, η βασίλισσα θα κάνει πολλά χρόνια να αποχωριστεί το θρόνο της. To 4-9 άλλωστε θα μπορούσε να ήταν 4-10, 4-11 και πάει λέγοντας.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό, ο αρχηγός Μανώλη έδειξε το δρόμο. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν, έκαναν μια αποφασιστική εμφάνιση και διαχειρίστηκαν με επαγγελματικό τρόπο το προβάδισμα. Οι πράσινοι δεν έκαναν κάτι διαφορετικό από ότι κάνουν όλη τη χρονιά. Προσέγγισαν το παιχνίδι σαν μεγάλη ομάδα, σαν απόλυτο αφεντικό και το έφεραν στα μέτρα τους. Εκεί που οι άλλοι σκίζονται για να κερδίσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή τους γλεντάει με εμφανίσεις ρουτίνας. Κι αυτό γιατί η ρουτίνα της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑ περιλαμβάνει μπόλικο τρέξιμο, εξαιρετική τακτική, πάθος και μεγάλη καρδιά!

Στον τελικό λοιπόν και μπροστά μας έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ. Ένα νταμπλ που θα επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά την κυριαρχία της ομάδας στο χώρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά και την απόκτηση του Παπαδόπουλου, είναι η πληρέστερη ομάδα που έχει δει το κυπριακό φούτσαλ. Χρειάζεται όμως να το αποδείξει άλλη μια φορά και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Γιατί στο τελικό, έχει να αντιμετωπίσει μια πραγματικά μεγάλη ομάδα στο φούτσαλ, όποια και αν περάσει και όχι τον σημερινό αντίπαλο.