Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κούλλης: «Έκαναν ότι τους ζήτησα»

Κούλλης: «Έκαναν ότι τους ζήτησα»

ns019396


Η δουλειά των προηγούμενων ημερών στην προπόνηση, ήταν το συστατικό της ψεσινής επιτυχίας επί του Αποέλ και πρόκριση της ομάδας μας στον τελικό Κυπέλλου Φούτσαλ. Αυτή ήταν η άποψη του προπονητή της ομάδας, Κούλλη Μαυρουδή, που μίλησε στο OmonoiaNews.com για την πρόκριση της ομάδας μας στον τελικό με Αραράτ.

“Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου έκαναν ακριβώς αυτά που δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες. Είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι και μπήκαμε από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι για δεύτερη νίκη. Ο αντίπαλος ήταν υποχρεωμένος να βγει ψηλά και να ψάξει το γκολ, και αυτό ήταν κάτι που το γνώριζαν οι παίκτες μου και το αντιμετώπισαν σωστά. Μέσα σε μια καυτή έδρα δείξαμε πως δεν επηρεαζόμαστε και ότι με υπομονή πετυχαίνεις αυτό που θέλεις”, ανέφερε για το ψεσινό παιχνίδι.

Για τον τελικό

“Χρειάζεται να πάμε με την ίδια σοβαρότητα και στον τελικό. Το παιχνίδι με τον Αραράτ θα είναι εντελώς διαφορετικό με τα προηγούμενα. Εάν οι παίκτες μου έχουν τα ίδια στοιχεία με αυτά που είχαν στο ψεσινό παιχνίδι, τότε οι πιθανότητες να κατακτήσουμε το νταμπλ είναι αυξημένες. Έχουμε περισσότερες από 10 ημέρες για να προετοιμαστούμε και μέχρι τότε ελπίζω να μην υπάρχουν και αγωνιστικά προβλήματα”.