
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου φούτσαλ. Ο Κούλης Μαυρουδής θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες, πλην του Λετονού Αντρέι που τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι.
Η ομάδα μας έχει το προβάδισμα πρόκρισης, μετά το 5-3 με το οποίο κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα, αυτό όμως δεν πρέπει να την εφησυχάζει. Πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη για να τελειώσει αυτό που άρχισε στο πρώτο παιχνίδι παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.
Ο αυριανός επαναληπτικός με το Αποέλ αρχίζει στις 19:30 (live @ omonoianews.com) και οι διαιτητές της αναμέτρησης, που θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο, θα είναι οι Α. Κωνσταντινίδης και Μ. Ιωάννου.


![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ [4-3]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-AEK-Live-Futsal-238x178.jpeg)


![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



