Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Με πάθος και τα μάτια μας 14

Με πάθος και τα μάτια μας 14

ns019374


Το Αποέλ αντιμετωπίζει απόψε η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ (Λευκόθεο, 19:30) στον επαναληπτικό του 5-3 του πρώτου αγώνα. Το σκορ ασφαλώς δεν εξασφαλίζει οτιδήποτε, αφού η διαφορά 2 τερμάτων στο φούτσαλ δεν είναι τόσο μεγάλη. Θα χρειαστεί οι παίκτες μας να υπερβάλουν εαυτό για να πάρουν την πρόκριση.

H ΟΜΟΝΟΙΑ είναι προφανώς καλύτερη ομάδα αφού έχει κερδίσει φέτος 4 φορές το Αποέλ. Το παιχνίδι όμως αναμένεται να είναι “ειδικών συνθηκών” για ευνόητους λόγους και πρέπει οι αθλητές μας να μείνουν συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Να μείνουν τακτικά προσηλωμένοι στο στόχο, να πάρουν το ζητούμενο και να αποχωρήσουν ήσυχα και ωραία. Το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ περνάει από το Λευκόθεο και είναι στο χέρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να έρθει προς το δικό μας στρατόπεδο!

Λίγη προσοχή δεν βλάφτει

Έχουμε λάβει emails από φίλους που καταγγέλουν πως μέλος του Δ.Σ. του Αποέλ ήταν πριν 2 βράδια σε γνωστό αθλητικό χώρο γηπέδων φούτσαλ/καφέ και έταζε προκρίσεις, κόκκινες και ότι χρειαστεί για να κερδίσουν. Το μόνο που θα πούμε είναι πως λίγη προσοχή δεν βλάφτει…