Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πως σχολιάζει ο Κούλλης την κλήρωση του Κυπέλλου

Πως σχολιάζει ο Κούλλης την κλήρωση του Κυπέλλου

sak_3398


Την γνώμη του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κούλλη Μαυρουδή, για το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Κυπέλλου Φούτσαλ, όπου η ομάδα μας κληρώθηκε με το Αποέλ Σίτι, ζήτησε το omonoianews.com. Ο τεχνικός των πρασίνων δήλωσε πως δεν είχε προτίμηση αντιπάλου, και τόνισε πως οι παίκτες του χρειάζεται να είναι πολύ προσεκτικοί, για να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.

“Δεν είχαμε προτίμηση αντιπάλου, όλοι ήταν ίδιας δυναμικότητας. Πάμε σε διπλούς αγώνες τώρα, ο στόχος είναι στο πρώτο ματς στην έδρα μας, να έχουμε θετικό αποτέλεσμα για να θέσουμε τις βάσεις πρόκρισης στον τελικό. Το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με αυτό του πρωταθλήματος όπου νικήσαμε με 9-1. Δουλεύουμε σκληρά για το παιχνίδι, υπάρχουν παγίδες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Παίζουμε στην έδρα μας και όταν εκεί θα είναι και ο κόσμος μας, δεν φοβόμαστε κανένα”, μας είπε ο Μαυρουδής.

Η προετοιμασία των πρασίνων για το πρώτο ματς με την ομάδα του Αποέλ Σίτι ξεκίνησε χθες με προπόνηση στο Ελευθερία. Ο τεχνικός των πρασίνων είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.