Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL “Σημαντική η βοήθεια του κόσμου, για το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ”

“Σημαντική η βοήθεια του κόσμου, για το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ”

ns017578


Την βοήθεια του κόσμου στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας για το Κύπελλο Φούτσαλ κόντρα στον Αρίων (20:30), ζήτησε ο πρόεδρος του τμήματος, κος Αντώνης Ζυμαράς. Οι πράσινοι έχουν δύσκολη αποστολή αύριο και μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς που κρύβει παγίδες και γι’ αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι, ούτως ώστε να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, προσεκτικοί και πειθαρχημένοι, αφού τα λάθη σε παιχνίδια νοκ-άουτ δεν συγχωρούνται», δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Αντώνης Ζυμαράς.

Ακόμη, τόνισε πως ισχυρό κίνητρο για την ομάδα μας αποτελεί η τρίτη σερί κατάκτηση νταμπλ: «Θεωρώ ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος έρχεται με φιλοδοξίες, ενώ έχει και ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση που πέτυχε σε βάρος της ΣΠΕ. Εμείς έχουμε το ισχυρό κίνητρο του τρίτου συνεχόμενου νταμπλ και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο».

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει δυναμικό και μαζικό παρών στο «Ελευθερία», για να στηρίξει την ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά: «Η βοήθεια του κόσμου μας είναι πάρα πολύ σημαντική. Θέλουμε να έρθουν στο στάδιο «Ελευθερία» και να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη τον κόσμο. Επίσης, είναι σημαντικό να έχουμε μαζική παρουσία του κόσμου μας και για οικονομικούς λόγους».