Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τετάρτη ΓΣΠ, Παρασκευή Ελευθερία!

Τετάρτη ΓΣΠ, Παρασκευή Ελευθερία!

img_4770


Εβδομάδα κυπέλλου είναι αυτή που διανύουμε. Εκτός από την ποδοσφαιρική ομάδα που αγωνίζεται αύριο με την Αελ, υποχρεώσεις για το θεσμό του κυπέλλου έχει και η ομάδα φούτσαλ που αντιμετωπίζει τον Αρίων την Παρασκευή στις 20:30.

Η ομάδα μας δίνει νοκ-άουτ αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου φούτσαλ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο Ελευθερία και οι πρωταθλητές μας θέλουν τον κόσμο δίπλα τους. Η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική και με αυτόν στο πλευρό τους θέλουν να πάρουν τη νίκη και συνάμα την πρόκριση, παραμένοντας έτσι στο στόχο κατάκτησης του νταμπλ για τρίτη συνεχή χρονιά.

Ο Αρίων είναι δύσκολος αντίπαλος, κάτι που φάνηκε και στον προηγούμενο γύρο, κάνοντας την έκπληξη αποκλείοντας την ΣΠΕ, που φέτος τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα μας, με τον Κούλλη Μαυρουδή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ο προπονητής μας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα σε χθεσινό φιλικό με το Λεβαδειακό.