Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η δική της παντοκρατορία

Η δική της παντοκρατορία

img_4299


Η ψεσινή κατάκτηση του κυπέλλου και κατ’ επέκταση του νταμπλ, ήταν η δικαίωση των κόπων ολόκληρου του τμήματος φούτσαλ για τη χρονιά. Ήταν επίσης η εκ νέου επιβεβαίωση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται ένα σκαλί πάνω από οποιονδήποτε άλλο στο άθλημα.

Σε μια χρονιά που το επίπεδο έχει ανεβεί σαφώς, όπου στο κόλπο μπήκε και ο αιώνιος (και ως εκ τούτου και οι τραμπουκισμοί, τα παρασκήνια) και που όλοι είχαν στόχο και αυτοσκοπό να κερδίσουν την ομάδα μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ όχι μόνο στέφθηκε πρωταθλήτρια αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά πήρε αήττητη και το κύπελλο. Το πιο σημαντικό είναι πως με τις κινήσεις της εφορίας και του προπονητή, οι ενδείξεις δείχνουν ξεκάθαρα πως θα περάσουν χρόνια μέχρι να σηκώσει κάποιος κεφάλι στο άθλημα.

Την περασμένη δεκαετία, η ψεσινή μας αντίπαλος -μια πραγματικά μεγάλη ομάδα στο χώρο- έχτισε τη δική της αυτοκρατορία. Τώρα είναι ξεκάθαρο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ κτίζει τη δική της. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι, είναι και τα θεμέλια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ένα τημ από ανθρώπους γύρω από την ομάδα με επικεφαλής το Ζυμαρά, που φροντίζουν τα πάντα να δουλεύουν ρολόι. Διαθέτει ποιότητα και σταθερότητα στην τεχνική ηγεσία, αφού ο Μαυρουδής αποδεικνύει ξανά και ξανά πως μετά από μια σπουδαία καριέρα ως παίκτης, είναι ακόμα καλύτερος σαν προπονητής. Διαθέτει επίσης το καλύτερο ρόστερ και με την απόκτηση του Ιάκωβου Παπαδόπουλου, ελάχιστοι είναι αυτοί που δικαιούνται έστω να ονειρεύονται πως σε κάποια στιγμή θα βρουν θέση στο ρόστερ μας. Τέλος διαθέτει και νεαρούς, η U21 μας κάθε χρόνο παίρνει πρωταθλημα! Σιγά σιγά κάποιοι από αυτούς ανεβαίνουν και μπαίνουν στο πετσί αυτής της σπουδαίας ομάδας.

Συγχαρητήρια σε όλους! Η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι αρτιότερο διαθέτει αυτή τη στιγμή ο κυπριακός αθλητισμός. Τα τρία συνεχόμενα νταμπλ δεν φέρνουν κορεσμό, υπάρχουν κίνητρα για νέες επιτυχίες, με πρώτη και καλύτερη τη διάκριση στην Ευρώπη. Ο Μαυρουδής έδωσε άλλωστε το σύνθημα: από σήμερα ξεκινάει ο προγραμματισμός!