Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Όλα για το τρόπαιο!

Όλα για το τρόπαιο!

ns019372


Να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, με την κατάκτηση του κυπέλλου, θέλει απόψε (19:30, Ελευθερία, live omonoianews.com) η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ! Οι πράσινοι θέλουν με αυτό τον τρόπο να σφραγίσουν την παντοκρατωρία τους αφού θα έχουν κατακτήσει αν τα καταφέρουν, το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ!

Άλλη μια πρόκληση για την ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, αλλά αυτή η ομάδα ζει για τις προκλήσεις! Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αποδείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα και πως στη μέρα της είναι ασταμάτητη. Δεν σταματάει όμως εδώ, τα κίνητρα εξακολουθούν να είναι μεγάλα! Αντίπαλος άλλωστε είναι ένα μεγάλο όνομα, με βαριά φανέλλα και ιστορία στο χώρο, το Αραράτ!

Μιλώντας πάντως για τον αντίπαλο, πρέπει να τονίσουμε πως δεν πρέπει να μας παρασύρει η πορεία της ομάδας των Αρμενίων στο πρωτάθλημα. Δεν παύουν να είναι μια μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Θα χρειαστεί μεγάλη σοβαρότητα σε όλο τον αγώνα, αν είναι να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος. Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται προφανώς από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που πρέπει να είναι ψυχωμένη, αλλά και προσγειωμένη ως την κατάκτηση του τροπαίου. Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ!