Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Χωρίς αλλαγές οι νταμπλούχοι

Χωρίς αλλαγές οι νταμπλούχοι

img_4043


Όπως ήταν γνωστό δεν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην νταμπλούχο ομάδα μας στο πρωτάθλημα Φούτσαλ, αυτό επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο και με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.

Αναλυτικά:

Δεν θα προκύψει κάποια διαφοροποίηση στο ρόστερ της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς η επιτροπή του τμήματος μετά από συντονισμένες προσπάθειες, κατάφερε να διατηρήσει όλους τους ποδοσφαιριστές.

Χωρίς διαφοροποιήσεις συνεχίζει και η προπονητική ομάδα, με τους Κούλλη Μαυρουδή (προπονητής), Παναγιώτη Παρασκευά (β’ προπονητή), Χρατς Μεγκερντιτσιάν (συνεργάτη προπονητή), Όμηρο Ομήρου (β’ προπονητή, προπονητής U21 και U17), Νίκο Κυριάκου (προπονητής τερματοφυλάκων), να αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της διατήρησης των σκήπτρων για την ομάδα φούτσαλ.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2013-14
1. Βάσος Κυπριανού, 28
15. Τάσος Σκαμπύλης, 30
5. Αντρέι Αλεξέγιεβς, 31
5. Ρομπέρτο Καρλίνιος, 24
6. Κωνσταντίνος Ανδρέου, 23
12. Νικόλας Νικολάου, 22
14. Θεόδωρος Ελευθερίου, 21
2. Ιάκωβος Παπαδόπουλος, 31
7. Μάρκος Ιωάννου, 22
8. Πάμπος Δημητριάδης, 31
9. Ροδόλφο Αντριόλι, 24
10. Μανώλης Μανώλη, 30
13. Κωνσταντίνος Ιακώβου, 20

Η προσπάθεια για υλοποίηση των νέων στόχων από την ομάδα φούτσαλ αναμένεται πως φέτος θα είναι δυσκολότερη, γι’ αυτό και άπαντες στο τμήμα είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά και σοβαρά, ούτως ώστε να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους και να συνεχίσουν να χαρίζουν στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στιγμές υπερηφάνειας.