Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αυτοί είναι οι αντίπαλοι μας στο Φούτσαλ

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι μας στο Φούτσαλ

img_9181


Στον 4ο όμιλο του Main Round κληρώθηκε να συμμετέχει η φουτσαλική μας ομάδα. Εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ στον όμιλο θα είναι ακόμη τρεις ομάδες, η μία εξ αυτών θα βγει από το Β όμιλο του Preliminary Round. Οι δύο ομάδες που σίγουρα θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας είναι η FC Litija από τη Σλοβενία και η FK EP Chrudim από την Τσεχία.  Η άλλη αντίπαλος της ομάδας μας θα είναι μια εκ των Wisla Krakow από την Πολωνία, KF Jedinstvo Bijelo Polje από το Μαυροβούνιο, Baku United FC από τη Σκωτία και KS Ali Demi από την Αλβανία. Οι αγώνες για το Preliminary Round θα διεξαχθούν από τις 27 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μάθει, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, την ομάδα που θα συμπληρώσει τον όμιλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για άλλη μια χρονιά θα φιλοξενήσει στο στάδιο Ελευθερία τους αγώνες για το Main Round, που θα διεξαχθούν από τη 1η μέχρι της 4η Οκτωβρίου. Οι ομάδες που θα βρει απέναντι της η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δύσκολες αλλά μην ξεχνάμε πως θα έχει τον κόσμο δίπλα της και με τη βοήθεια του μπορεί να περάσει στο Elite Round για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε κάποια στοιχεία για τις ομάδες από τη Σλοβενία και την Τσεχία.

Η FC Litija όπως είπαμε πιο πάνω είναι από τη Σλοβενία και το όνομα της το πήρε από την ομώνυμη πόλη στην οποία εδρεύει. Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, το οποίο ήταν το 10ο στην ιστορία της. Ιδρύθηκε το 1982 και τα χρώματα της είναι το μπλε και το άσπρο. Οι Σλοβένοι τα τελευταία 3 χρόνια κατακτούν το πρωτάθλημα και ψάχνουν και αυτοί όπως την ΟΜΟΝΟΙΑ μια καλή πορεία στην Ευρώπη, κάτι που συνεπάγεται δηλαδή με πρόκριση στο Elite Round που συμμετέχουν οι 16 καλύτερες ομάδες.

Η FK EP Chrudim από την Τσεχία τα τελευταία χρόνια είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια της χώρας αφού η τελευταία χρονιά που δεν πήρε τον τίτλο είναι το 2006. Η τσέχικη ομάδα η οποία ιδρύθηκε το 1991 μετρά 9 εγχώρια πρωταθλήματα και 6 κύπελλα. Τα χρώματα της είναι το κόκκινο και το άσπρο. Στο ρόστερ της εκτός από Τσέχους παίκτες διαθέτει και τέσσερις Βραζιλιάνους.