Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μαυρουδής: “Μεγάλα τα κίνητρα και η δίψα”

Μαυρουδής: “Μεγάλα τα κίνητρα και η δίψα”

koullis-tv


Για την εξέλιξη της προετοιμασίας μίλησε στο Omonoianews.com ο Κούλλης Μαυρουδής. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως του θυμίζει την πρώτη χρονιά που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αναλυτικά:

Για τη δουλειά που έγινε εώς τώρα

Σε πρώτο στάδιο δουλέψαμε πολύ στη φυσική κατάσταση. Κάποιες προπονήσεις έγιναν με τη βοήθεια του έμπειρου γυμναστή Κωνσταντίνου Ρωσταντή και κάποιες είχαν περισσότερο ασκήσεις με μπάλα. Αυτές οι ασκήσεις βοηθούν στην φυσική κατάσταση, αλλά επιτρέπουν και στους παίκτες να μάθουν καλά την τακτική. Ειδικά οι νέοι θέλω να γνωρίζουν καλά τι θέλουμε στο γήπεδο.

Για την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες.

Οι παίκτες δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στις προπονήσεις και μου θυμίζουν πραγματικά την πρώτη χρονια που ήρθα στην ομάδα, όταν όλοι διψούσαμε για το νταμπλ. Οι παλιοί με πρώτο και καλύτερο τον αρχηγό, δείχνουν μεγάλη διάθεση, σαν να είναι η πρώτη τους προπόνηση και αυτό με χαροποιά ιδιαίτερα. Δείχνουν έτσι και στους καινούριους τη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Για πρώτο στάδιο είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχουμε όμως κι άλλη δουλειά να κάνουμε