Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL “Το δύσκολο είναι να κρατηθείς στην κορυφή”

“Το δύσκολο είναι να κρατηθείς στην κορυφή”

img_2548


Αρχίζει αύριο επίσημα η προετοιμασία της Φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με φιλικό παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί κόντρα στον Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας (Ελευθερία). Οι πράσινοι ξεκινάνε με πολλά όνειρα, αφού στόχος τους είναι να επαναλάβουν όσα πέτυχαν τις προηγούμενες τρεις χρονιές σε Κύπρο και Ευρώπη.

“Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη χρονιά, αφού πέρσι και πάλι κατακτήσαμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και αν θέλουμε να το επαναλάβουμε, πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Από την περσινή ομάδα έχουν αποχωρήσει για διάφορους λόγους δύο Βραζιλιάνοι (Βίτο, Ροδόλφο) οι οποίοι βοήθησαν αφάνταστα στην κατάκτηση τριών συνεχόμενων νταμπλ, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτοί που θα έρθουν, θα μπουν γρήγορα στην ομάδα. Η δυναμική μας δεν αλλάζει και πολύ αφού η μεγάλη μας δύναμη είναι ο κόσμος που αυτός είναι πάντα εκεί”, δήλωσε στο omonoianews.com ο προπονητής της ομάδας μας, Κούλλης Μαυρουδής.

“Στόχοι μας και πάλι είναι το νταμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Το να πας στην κορυφή είναι πιο εύκολο από το να κρατηθείς εκεί, γι΄αυτό πρέπει να δουλέψουμε πολύ, για να ζήσουμε ξανά όσα ζήσαμε τις προηγούμενες χρονιές”, συμπλήρωσε ο κόουτς των πρωταθλητών.

Οι πράσινοι , μετά το πρώτο φιλικό θα περάσουν από εργομετρικά τεστ, στα γήπεδα του «Da Luz», για ένα τριήμερο.