Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Θα παλέψουμε όλους τους αγώνες» (vid)

«Θα παλέψουμε όλους τους αγώνες» (vid)

image


Πίστη πως η ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση από τους πράσινους. Διαβάστε τα όσα θα λέχθηκαν για τον Όμιλο που διοργανώνει η ΟMONOIA στη Λευκωσία για το UEFA Futsal Cup.

Αντώνης Ζυμαράς:
Οι επιτυχίες που σημειώσαμε στην Ευρώπη τα τελευταία 5 χρόνια μας ανέβασαν στη 17 θέση της κατάταξης της UEFA ανάμεσα σε όλες τις πρωταθλήτριες, μας έδωσε την ευκαιρία για 2η συνεχόμενη χρονιά απευθείας στο Main Round. Συμμετέχουμε στο πιο δυνατό όμιλο αλλά στόχο έχουμε την πρόκριση στην επομένη φάση. Απέναντι μας έχουμε τις πρωταθλήτριες Αγγλίας, Σλοβενίας και Τσεχίας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και που δουλέψαμε για αυτό.
Για να καταλάβει ο κόσμος γιατί μεγέθη μιλάμε, οι πρώτες δύο, πρωταθλήτρια Τσεχίας και Σλοβενίας είναι ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στη χώρα τους και έχουν πάνω τους 20 χρόνια συμμετοχής στο φούτσαλ. Η Τρίτη ομάδα αν και έρχεται από την προηγούμενη φάση είναι πολύ δυνατή ομάδα και αν λέει κάτι, ο προϋπολογισμός της είναι 1 εκατομμύριο.

Κούλλης Μαυρουδής:
Η ομάδα μας βρίσκεται ένα βήμα πριν από τις 16 καλύτερες τις Ευρώπης, και αυτό οφείλετε στους βαθμούς που μαζέψαμε τα προηγούμενα χρόνια. Οι παίκτες μου θα το παλέψουν μέσα στο γήπεδο και θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους γιατί με αυτόν αυξάνονται οι πιθανότητες πρόκρισης.

Μανώλης Μανώλη:
Όντως είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κλήρωση αλλά θα κατεβούμε στο γήπεδο ακλουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας και όπως είπε και ο πρόεδρος να κάνουμε την υπέρβαση και να πάρουμε την πρόκριση. Θα παλέψουμε όλους τους αγώνες και σίγουρα δώσουμε τα πάντα. Θέλουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο όπως πάντα και να ξέρουν πως κανείς δεν θα φύγει απογοητευμένος με την παρουσία του εκεί.

———————–

Οι πράσινοι για 2η συνεχόμενη σεζόν θα φιλοξενήσουν όμιλο του κυρίως γύρου στη Λευκωσία, και αυτή τη φορά θέλουν να πετύχουν το στόχο, που είναι η πρόκριση στο Elite Round, στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εκεί ήδη περιμένουν οι πρωταθλητές Ευρώπης Καϊράτ (KAZ) η Ντιναμό (ΡΩΣ), η Μπαρτσελόνα (ΙΣΠ) και η Σπόρτιγκ (ΠΟΡ).

Όλα τα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα διεξάγονται στις 18:30. Οι αγώνες θα γίνουν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Οι πράσινοι κάνουν πρεμιέρα με αντίπαλο την Λιτίγια από την Σλοβενία, την επόμενη ημέρα φιλοξενούν την Αγγλική Μπακού, και τελευταίο παιχνίδι, μετά το ρεπό, με την Τσέχικη, Χρούντιμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 4ου Ομίλου (Main round):

1 Οκτωβρίου 2013
16:00 Χρούντιμ (ΤΣΕ) – Μπακού (ΑΓΓ)
18:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – Λιτίγια (ΣΛΟ)
2 Οκτωβρίου 2013
16:00 Λιτίγια (ΣΛΟ) – Χρούντιμ (ΤΣΕ)
18:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – Μπακού (ΑΓΓ)
4 Οκτωβρίου 2013
16:00 Μπακού (ΑΓΓ) – Λιτίγια (ΣΛΟ)
18:30 Χρούντιμ (ΤΣΕ) – ΟΜΟΝΟΙΑ

Στον ελίτ γύρο (16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης) προκρίνονται οι πρώτες δύο ομάδες στην βαθμολογία.