Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νίκη ψυχολογίας για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Νίκη ψυχολογίας για την ΟΜΟΝΟΙΑ


Μεγάλη ψυχολογική ώθηση θα δώσει η σημερινή νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί της ΣΠΕ Στροβόλου με 4-2. Οι πράσινοι πέτυχαν το στόχο τους στο πρωτάθλημα και τώρα πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα παιχνίδια για τον Όμιλο του UEFA Futsal Cup.

Στα του αποψινού αγώνα, οι πράσινοι βρέθηκαν να χάνουν μετά από λάθος του Αντρέι Αλεξιέγιεβς, ο Λετονός ο οποίος στη συνέχεια διόρθωσε το λάθος του, πετυχαίνοντας δύο γκολάρες. Τον αγώνα στα ίσα έφερε ο Καρλίνιος, ενώ ο Αντρέι είχε δώσει προβάδισμα στην ομάδα μας με 2-1. Το Κωτσιούι με εκπληκτική κίνηση σκόραρε το 3ο μας γκολ ενώ το 4ο πέτυχε ξανά ο Αντρέι. Η ΣΠΕ πίεσε προς το τέλος και αν δεν ήταν ο Τάσος Σκαμπύλης ίσως και να έφθανε στην ισοφάριση. Η ομάδα του Στροβόλου κατάφερε ωστόσο να μειώσει σε 4-2.

Τώρα οι παίκτες του Κούλλη Μαυρουδή, στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο μεγάλο event, το UEFA Futsal Cup, που αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη. Οι πράσινοι κάνουν πρεμιέρα με αντίπαλο την Λιτίγια από την Σλοβενία, την επόμενη ημέρα φιλοξενούν την Αγγλική Μπακού, και τελευταίο παιχνίδι, μετά το ρεπό, με την Τσέχικη, Χρούντιμ. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας.