Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ραντεβού στο Ελευθερία (Video)

Ραντεβού στο Ελευθερία (Video)

sak_1382


Κάλεσμα στο κόσμο κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας φούτσαλ που θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ελευθερία σε δύο εβδομάδες. Η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη το κόσμο της ομάδας και το χρειάζεται στο πλευρό της σε αυτούς τους δύσκολους αγώνες που έχει μπροστά της. Διαβάστε το δελτίο τύπου και δείτε το σποτ που ετοίμασε ΟΜΟΝΟΙΑ:

Άλλη μία μεγάλη πρόκληση περιμένει την ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία μέσα από τους αγώνες του Main Round του UEFA Futsal Cup θα επιδιώξει την ιστορική πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν από το Σωματείο μας στο στάδιο «Ελευθερία», μεταξύ 1-4 Οκτωβρίου, με την πρώτη «μάχη» για την ομάδα μας να είναι την 1η Οκτωβρίου, στις 18:30, κόντρα στην FC Litija Σλοβενίας.

Στις 2 Οκτωβρίου, στις 18:30, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμετρηθεί με την Baku United FC, ενώ στις 4 Οκτωβρίου και πάλι στις 18:30, είναι καθορισμένο το τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο, απέναντι στην FK Era-Pack Chrudim Τσεχίας.

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες, όταν και θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διάθεσή τους. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να δηλώσει – για άλλη μία φορά – δυναμικό παρών, σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές στην μεγάλη υπέρβαση.

Πιο κάτω παραθέτουμε βίντεο για τη διοργάνωση: