Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αρχίζει η δράση στον Όμιλο μας

Αρχίζει η δράση στον Όμιλο μας


Πανέτοιμη να υποδεχθεί για άλλη μια φορά όμιλο της μεγαλύτερης διοργάνωσης στο άθλημα του φούτσαλ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι άνθρωποι της ομάδας μας φρόντισαν ώστε όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια και σήμερα ήρθε η μεγάλη ημέρα για αυτούς και το τριφύλλι.

Η δράση του 4ου Ομίλου αρχίζει σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Στις 16:00 η Τσεχική Χρούντιμ αναμετράται με την Αγγλική Μπακού σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι όπου κοντράρεται η εμπειρία των “γηπεδούχων” με το ταλέντο και τον ενθουσιασμό μιας καινούργιας ομάδας όπως είναι η Μπακού.

Οι πράσινοι αναμένεται να παρακολουθήσουν τον πρώτο αγώνα και αργότερα να ριχθούν στη μάχη. Το τριφύλλι αντιμετωπίζει την Λιτίγια Σλοβενίας στις 18:30 και θέλει τη νίκη για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στο γύρο Ελίτ, εκεί όπου θα βρεθούν οι 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Για όλα τα παιχνίδια όπως πάντα θα υπάρχει ενημέρωση από την ιστοσελίδα μας με αναλυτικά ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες αφού η Βικτώρια θα είναι και πάλι εκεί. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε όμως είναι να πάτε σήμερα στο Ελευθερία!