Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ!

Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ!

img_3149


Το πρώτο βήμα για την μεγάλη υπέρβαση θέλει να κάνει σήμερα η βασίλισσα του κυπριακού φούτσαλ ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή αντιμετωπίζει στις 18:30 την Λιτίγια Σλοβενίας, με πίστη στις δυνάμεις της αλλά και στον υπέροχο κόσμο της ομάδας. Παρότι ο όμιλος γενικά είναι πολύ δύσκολος, είναι και η ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ μεγάλη ομάδα και υπάρχει αισιοδοξία.

Πέρσι η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ πάτησε την μεγάλη αντίπαλο της Slov Matic Σλοβακίας αλλά έμεινε στην ισοπαλία. Οι Ιταλοί της Luparende αποδείχθηκαν εκτός συναγωνισμού και μείναμε όλοι να σκεφτόμαστε πως αγγίξαμε τη δεύτερη θέση αλλά δεν την αρπάξαμε. Αυτό ακριβώς πρέπει να έχουμε φέτος όλοι στο μυαλό μας και να γεμίσουμε το Ελευθερία. Σε αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχουν εύκολα ματς, ούτε πολυτέλεια να διαλέγουμε πότε θα πάμε γήπεδο. Η ομάδα χρειάζεται τον έκτο παίκτη στο πλευρό της.

Είμαστε αισιόδοξοι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί. Μας έχει πείσει με τη πορεία της στο χρόνο, πως κάθε σαιζόν εμφανίζεται πιο έτοιμη, πιο σοφή, πιο αποφασιστική. Εμπρός για τη μεγάλη πρόκριση λοιπόν. Το έχουμε!