Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μαυρουδής: “Μας πλήγωσε η Ευρώπη, αλλά βλέπουμε μπροστά”

Μαυρουδής: “Μας πλήγωσε η Ευρώπη, αλλά βλέπουμε μπροστά”


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας omonoianews.com έκανε ο προπονητής της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κούλλης  Μαυρουδής. Ο κόουτς ήταν για άλλη μια φορά απαιτητικός από την ομάδα του τονίζοντας πως μπορεί να παίξει καλύτερα, ενώ ανέφερε πως τα αποτελέσματα της Ευρώπης, πλήγωσαν τον εγωισμό της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

Για την πορεία στην Ευρώπη

Για να είμαι ειλικρινής, στην Ευρώπη περίμενα πως θα πηγαίναμε καλύτερα, όμως θα δουλέψουμε πάνω στα λάθη που κάναμε. Αποκτήσαμε πολλές εμπειρίες και θα κτίσουμε σε αυτές.

Για το παιχνίδι στη Δερύνεια

Την Παρασκευή, η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και όλοι έδειξαν πως πληγώθηκαν από την Ευρώπη, αλλά θα συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα. Κατάλαβαν πως αν δεν είναι συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, γιατί όλες οι ομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων

Περάσαμε από μια καυτή έδρα και έχουμε για πρώτη φορά από την έναρξη των υποχρεώσεων μας για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Κάναμε 6παιχνίδια σε 2 εβδομάδες. Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, είχαμε να ξεπεράσουμε και τη κούραση.