Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να επιστρέψει άμεσα στις νίκες

Να επιστρέψει άμεσα στις νίκες

img_9485


Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από την ομάδα του Παρνασσού Στροβόλου, ταρακούνησε την φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά δεν την πανικόβαλε. Οι πράσινοι του Κούλλη Μαυρουδή είναι πλέον πιο προσηλωμένοι από ποτέ στο στόχο και γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση, ή για άλλες βαθμολογικές απώλειες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να επιστρέψει από σήμερα στις επιτυχίες. Υποδέχεται στο στάδιο Ελευθερία στις 20:30 την ομάδα του Αραράτ (live omonoianews.com), με τη νίκη να είναι μονόδρομος και αυτοσκοπός. Ο αντίπαλος δεν είναι στην καλύτερη φάση της ιστορίας του, αξίζει όμως σεβασμού και σίγουρα δεν θα υποτιμηθεί. Άλλωστε οι μεγάλες ομάδες είναι πιο επικίνδυνες όταν είναι πληγωμένες.

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, οι πράσινοι δεν είναι στη θέση του οδηγού στο πρωτάθλημα. Ίσως μέχρι το τέλος της ημέρας να είναι ξανά στη κορυφή, αφού το Αποέλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ΣΠΕ Στροβόλου, όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων χρόνων. Για αυτό, δεν υπάρχει χώρος για απρόσμενες απώλειες και η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να καθαρίσει το σημερινό παιχνίδι με οποιονδήποτε τρόπο.