Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στην επόμενη φάση η Λιτίγια

Στην επόμενη φάση η Λιτίγια


Την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης πήρε η Λιτίγια κερδίζοντας 3-2 τη Μπακού, που μένει εκτός διοργάνωσης ανεξαιρέτως του τι θα γίνει στον επόμενο αγώνα της ημέρας. Η Σλοβένικη ομάδα με 6 βαθμούς είναι στην πρώτη θέση περιμένοντας το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τη Χρούντιμ για να δει σε ποια θέση θα τερματίσει. Κάτι που μικρή σημασία έχει μπροστά στην πρόκριση που πήρε σήμερα.

Με το καλημέρα άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι, μόλις στο 2ο λεπτό η Λιτίγια από τη Σλοβενία πήρε το προβάδισμα  με τέρμα του Simič. Χωρίς πολλές σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες κύλισαν τα επόμενα λεπτά, με τη Λιτίγια να είναι σχετικά εύκολα μπροστά στο σκορ. Μέσα σε ένα λεπτό όμως η Μπακού γύρισε τον αγώνα και έφερε τα πάνω κάτω πετυχαίνοντας δύο γκολ. Αρχικά στο 14ο λεπτό η Αγγλική ομάδα ισοφάρισε με αυτογκόλ του Simič μετά από εκτέλεση φάουλ του Marcelo και στο 15ο λεπτό πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά με γκολ του Hurtado Caceres, έπειτα από ασίστ του Farzaliyev. Με την πλάτη στο τοίχο οι παίκτες της Λιτίγια αντέδρασαν και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους έκαναν αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία της Μπακού αλλά δεν ήρθε το γκολ και το 2-1 υπέρ της Αγγλικής ομάδας παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Όπως άρχισε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, με το Simič να σκοράρει και να πετυχαίνει το 2-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα, παίρνοντας το αίμα του πίσω για το αυτογκόλ που σημείωσε νωρίτερα στον αγώνα. Πιο επιθετική η Σλοβένικη ομάδα πίεσε στη συνέχει για ένα τρίτο γκολ, με τους Άγγλους να βλέπουν περισσότερο την άμυνα τους αφού βολεύονται με την ισοπαλία. Άργησε αλλά ήρθε το τρίτο γκολ για τη Λιτίγια, μετά από ασφυχτική πίεση, με το Pertič  να σκοράρει στο 37ο λεπτό και να κάνει το 3-2. Σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε την πρόκριση στους Σλοβένους.

Ο τελευταίος αγώνας για τον όμιλο είνα μεταξύ της ομάδας μας με τη Χρούντιμ που θα αρχίσει στις 18:30. Αν και χωρίς να έχει ελπίδες για πρόκριση η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παλέψει το παιχνίδι όπως και τα προηγούμενα. Η Χρούντιμ είναι στην επόμενη φάση αν και ισόβαθμη με τη Μπακού αλλά λόγω τερμάτων υπερέχει της Αγγλικής ομάδας.