Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Θα κρίνει πολλά… αλλά όχι όλα!

Θα κρίνει πολλά… αλλά όχι όλα!

img_4380


Πολύ σημαντικός είναι ο επόμενος αγώνας για την ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Πέμπτη 20:30, live omonoianews.com). Απέναντι της έχει τον αιώνιο αντίπαλο και η νίκη σε αυτό τον αγώνα πάντα θα είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κρίνει πολλά ενόψει τις συνέχειας του πρωταθλήματος.

Με νίκη το «τριφύλλι» θα φτάσει το Αποέλ στην κορυφή και επιπλέον θα ανεβεί η ψυχολογία της ομάδας, αλλά μια επικείμενη ήττα θα αφήσει 6 βαθμούς πίσω τους πράσινους. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα πάντως θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στο ένα τρίτο της διαδρομής και το τίτλος θα κριθεί στο τέλος. Όλοι θέλουμε νίκη επί του αιώνιου και με δεδομένο πως έχουμε καλύτερη ομάδα, δεν θέλουμε ούτε να σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα. Δεν ξέρει όμως ποτέ κανείς πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι.

Μια πολύ θετική εξέλιξη πάντως, είναι ότι οι συρόμενες κερκίδες του Σταδίου Ελευθερία, θα είναι ανοικτές. Οι παίκτες του Αποέλ θα νιώσουν για τα καλά την ανάσα του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ που θέλει σίγουρα να σπρώξει στη νίκη. Δεν χρειάζονται έκτροπα, ούτε να δώσουμε αφορμές. Μπορούμε να κερδίσουμε μόνο με τη φωνή και το τραγούδι μας.