
Παιχνίδι κυπέλλου έχει σήμερα η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, που θα αναμετρηθεί σε μονό αγώνα με την ΕΝΠ Μέλισσα Αγίας Νάπας στο Ελευθερία (20:30 live @ OmonoiaNews).
Οι πράσινοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού πάντα κρύβονται παγίδες σε αγώνες νοκ άουτ, με τον αντίπαλο μάλιστα μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί, όμως χρειάζεται μεγάλη σοβαρότητα στο παρκέ, για να ρθει το ζητούμενο.
Η νίκη, εκτός από το όφελος της πρόκρισης, θα προσφέρει στους πράσινους και την κατάλληλη ψυχολογία, ενόψει του ντέρμπι της Πέμπτης με αντίπαλο το Αποέλ, για το πρωτάθλημα.


![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ [4-3]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-AEK-Live-Futsal-238x178.jpeg)


![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



