Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Έπαιξε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ και πλέον βλέπει τη συνέχεια

Έπαιξε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ και πλέον βλέπει τη συνέχεια

img_4687


Σοβαρή από το πρώτο λεπτό, παθιασμένη, αποτελεσματική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ στη Λεμεσό και δεν άφησε ούτε για ένα δευτερόλεπτο την ΑΕΛ να πιστέψει πως μπορεί να κάνει την έκπληξη. Το τελικό 3-8, λέει την αλήθεια για την εικόνα του αγώνα, όμως από σήμερα μένει στο παρελθόν, αφού μπροστά της η ομάδα έχει δύσκολη συνέχεια.

Επόμενος αντίπαλος για το πρωτάθλημα το είναι Αποέλ. Μπορεί στο φούτσαλ να μην έχει οτιδήποτε να δείξει ο αντίπαλος, έχει μπει όμως με αξιώσεις στο πρωτάθλημα, το έκανε ξεκάθαρο την περασμένη εβδομάδα πως θέλει να εγκαταστήσει τις…ποδοσφαιρικές του συνήθειες και στο φούτσαλ (βλ. σφυρίγματα) και στο τέλος της ημέρας, είναι τρεις βαθμούς μπροστά μας. Παιχνίδι της χρονιάς είναι πολύ νωρίς να το χαρακτηρίσουμε, είναι όμως πολύ σημαντικό να κερδηθεί.

Πριν από εκείνο πάντως, οι πράσινοι έχουν κύπελλο τη Δευτέρα κόντρα στην ΕΝΠ Μέλισσα. Ξεκάθαρα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί, παίζει μάλιστα στην έδρα της. Πρέπει όμως να αποδείξει πως δικαιούται τον τίτλο μέσα στο γήπεδο και να πάρει όσο πιο αναίμακτα μπορεί την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεν έχει αλλάξει οτιδήποτε, η ΟΜΟΝΟΙΑ εξακολουθεί να είναι η κορυφαία ομάδα στο νησί, στο άθλημα του φούτσαλ. Το φετινό πρωτάθλημα όμως είναι πιο δύσκολο από ποτέ, έτσι καλά κάνει να το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα. Ειδικά την επόμενη πάντως, έχει χίλιους λόγους να το κάνει.