Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Έχει δρόμο, έχει όμως και δουλειά να κάνει

Έχει δρόμο, έχει όμως και δουλειά να κάνει


Δεν ήταν αυτή που έπρεπε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο χθεσινό παιχνίδι και φυσιολογικά έχασε από τον αιώνιο της στο ντέρμπι κορυφής. Οι αθλητές μας έμειναν πίσω σε απόδοση και παρότι σε κάποια σημεία του αγώνα έδειξαν ικανοί να φέρουν τα πάνω κάτω, δεν τα κατάφεραν. Το Αποέλ είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από πέρσι, θεωρούμε όμως πως η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ θα έφευγε χθες με το ροζ φύλλο αγώνα.

Πλέον οι πράσινοι είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν τον αιώνιο και για να τα καταφέρουν, θα χρειαστεί να είναι αλάνθαστοι. Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες νωθρές εμφανίσεις, ούτε πειράματα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και υπάρχουν παιχνίδια για να ανατραπεί η κατάσταση. Υπάρχει όμως και πολλή δουλειά να γίνει αν είναι να έρθει η ανάκαμψη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας έχει συνηθίσει σε άλλα επίπεδα και είμαστε βέβαιοι πως μπορεί να τα καταφέρει.

Δεν χρειαζόταν…

Σε κανένα μας δεν αρέσει να χάνει, ειδικά από τον αιώνιο. Η ρήξη αντικειμένων όμως θα μπορούσε να αποφευχθεί, ειδικά η πρώτη αμέσως μετά το 3-4 από το Μόμο. Ναι κάποιοι παίκτες του αιωνίου προκάλεσαν, θα πρέπει όμως να είμαστε πιο ψύχραιμοι στο μέλλον. Το τμήμα δεν αντέχει να πληρώνει τιμωρίες.