
Την ΣΠΕ Στροβόλου αντιμετωπίζει απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ (20:00, live omonoianews.com). Οι πράσινοι του Κούλλη Μαυρουδή θέλουν να συνεχίσουν να κερδίζουν έτσι ώστε να κυνηγήσουν με ότι έχουν και δεν έχουν τον αιώνιο που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Προφανώς το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Τόσο γιατί η ΣΠΕ είναι καλή ομάδα, κάτι που αποδεικνύεται και από τη βαθμολογική της συγκομιδή, όσο και από το γεγονός πως παίζει στην έδρα της. Θα πρέπει οι αθλητές μας να υπερβάλουν εαυτό, έτσι ώστε να πάρουν το τρίποντο και να ελπίζουν σε απώλειες του Αποέλ και του Παρνασσού που παίζουν κόντρα σε Δερύνεια και Αραράτ αντίστοιχα.
Τα πράγματα δεν είναι εύκολα φέτος και δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Οι συνεχόμενες νίκες πρέπει να έρθουν έτσι ώστε κόντρα στο Αποέλ να είμαστε σε θέση να κτυπήσουμε ρέστα. Η ΣΠΕ είναι καλή ομάδα, όμως ο αγώνας εξαρτάται αποκλειστικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ, που αν παίξει όπως πρέπει, θα πάρει το ζητούμενο.









![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)


![Το Promo Video του ΟΜΟΝΟΙΑ TV για την προβολή της πρώτης προπόνησης [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/ProtiProponisi-OmonoiaTV-100x75.jpg)


