
Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει στις υποχρεώσεις. Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή, αύριο Πέμπτη, φιλοξενείται στην Αγλαντζιά (19:15, live omonoianews.com) από τον Άτλα και στοχεύει προφανώς μόνο στη νίκη! Είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να το δείξει στο γήπεδο!
Η τελευταία αγωνιστική ήταν γεμάτη μαθήματα! Πρώτο από αυτά, ότι αν δείξεις πως είσαι καλύτερος με την απόδοση σου και ταυτόχρονα είσαι αποτελεσματικός, δεν παίρνεις το ζητούμενο! Το δεύτερο ήταν ότι η απόσταση από την κορυφή μπορεί να καλυφθεί και ότι το Αποέλ θα χάσει βαθμούς! Πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι να το εκμεταλλευτούμε!
Μόνο νίκη λοιπόν, για να αυξηθεί η πίεση! Υπάρχει μπόλικος δρόμος στο πρωτάθλημα και από τη στιγμή που υπάρχουν άλλα 3 αιώνια ντέρμπι, το ποιος θα το κατακτήσει εξαρτάται από εμάς!









![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)


![Το Promo Video του ΟΜΟΝΟΙΑ TV για την προβολή της πρώτης προπόνησης [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/ProtiProponisi-OmonoiaTV-100x75.jpg)


