Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πράσινος και ο Αντρέας Καλός

Πράσινος και ο Αντρέας Καλός


Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά την ανακοίνωση για το Μισέλ Μέλο οι πράσινοι ανακοινώνουν τον Κύπριο Αντρέα Καλό. Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας μας και τις πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου:

Το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή, Αντρέα Καλού, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Αντρέας Καλός ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας φούτσαλ του Σωματείου μας: «Μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθει κάποιος που εντάσσεται στο δυναμικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αποτελεί μεγάλη τιμή για ‘μένα το γεγονός ότι θα αγωνίζομαι με το τριφύλλι στο στήθος και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της. Ασφαλώς θέλουμε να κατακτήσουμε και φέτος το νταμπλ, έτσι θα δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε.

Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα, κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και στο σύνολο. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή όσο και την επιτροπή φούτσαλ που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».