
Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο φούτσαλ επικρατώντας της ΑΕΛ μέσα στη Λεμεσό με 3-2. Έχοντας για σκόρερ τους Κωνσταντίνο Ιακώβου, Βαρνάβα Κοντοδήμητρο και τον Αλέξανδρο Κωνσταντίνου. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Όμηρου Ομήρου διατηρείτε στην κορυφή της βαθμολογίας και μπαίνει στο 2ο γύρο με την ψυχολογία ανεβασμένη. Με το τέλος του πρώτου γύρου το τριφύλλι μάζεψε 17 βαθμούς παραμένοντας αήττητο με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες.
Συγκάτοικος των πρασίνων στην κορυφή παραμένει ο Λειβαδιακός, που επικράτησε του Αραράτ με 3-8, ενώ με ένα βαθμό λιγότερο ακολουθεί η Ελπίδα Αστρομερίτη που ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με το Αποέλ με 3-6.









![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)





![Επικός Σίμιτς με απίστευτο σχόλιο στην ανάρτηση του Ντιουνκού [Φώτο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/u45ey-100x75.jpg)