Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μαθαίνει αντίπαλο

Μαθαίνει αντίπαλο

img_4404


Την αυριανή κλήρωση του κυπέλλου περιμένουν όλοι στο τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι βρίσκονται στα προημιτελικά του θεσμού και αύριο στις 17:15 θα μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλος τους, τόσο για την προημιτελική φάση όσο και για την ημιτελική εάν και εφόσον πάρουν την πρόκριση. Στην κληρωτίδα θα βρίσκονται οι ακόλουθες οκτώ ομάδες: ΟΜΟΝΟΙΑ, Παρνασσός Στροβόλου, ΣΠΕ Στροβόλου, Αραράτ, Αποέλ, Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας, ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΜΕΚ Καψάλου.

Στο τμήμα φούτσαλ ευελπιστούν πως θα έρθει μια καλή κλήρωση, με την πιο σημαντική λεπτομέρεια μετά το ονόματος του αντιπάλου να είναι αυτό της έδρας, αφού σε αυτή τη φάση η πρόκριση κρίνετε σε μονό νοκ-άουτ αγώνα. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της προημιτελικής φάσης είναι καθορισμένοι για τις 24 και 25 Μαρτίου.

Με το ξεκίνημα της χρονιάς η ομάδα μας είχε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, ο πρώτος στόχος χάθηκε έτσι πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να εξιλεωθεί μέσο της κατάκτησης του κυπέλλου. Τα τελευταία τρία χρόνια το τριφύλλι είναι κάτοχος του τίτλου, αυτό όμως δεν παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά η παρουσία και η ετοιμότητα της ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο.