
Ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν χθες όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου Ελευθερία. Με τον τίτλο να έχει κριθεί και μαθηματικά, οι προπονητές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΣΠΕ έδειξαν μεγάλη διάθεση για πειραματισμούς, χρησιμοποίηση πολλών παικτών και αδιαφόρησαν για το τελικό αποτέλεσμα.
Οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν σύντομα για τους 8 του κυπέλλου και τα πράγματα θα είναι ασφαλώς διαφορετικά. Η ΣΠΕ κέρδισε χθες με 1-3, το έργο της όμως θα είναι σαφώς δυσκολότερο όταν το αποτέλεσμα θα έχει σημασία. Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να διατηρήσει τουλάχιστον τα κεκτημένα στο κύπελλο και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να το καταφέρει. Άλλο παιχνίδι, με διαφορετική σημασία λοιπόν.



![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ [4-3]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-AEK-Live-Futsal-238x178.jpeg)


![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)
![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



