Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα

Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα

Σήμερα θα διεξαχθεί ο αγώνας Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00) και την Παρασκευή η αναμέτρηση Αραράτ – Παρνασσός Στροβόλου (19:00).

To πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς, όπως αυτή εξελίχθηκε, δίνει σήμερα η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στο Αποέλ, για το πρώτο σκέλος των διπλών αναμετρήσεων για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Πρόκειται προφανώς για μεγάλη μάχη, μεταξύ των δυο καλύτερων ομάδων.


Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα χάθηκε, το κύπελλο έγινε αυτοσκοπός. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αντιδράσει σαν πρωταθλήτρια και να πάρει το αίμα της πίσω. Μπορεί να έσπασε το σερί των πρωταθλημάτων, δεν σημαίνει όμως ότι θα γίνει το ίδιο και με τα κύπελλα. Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή έχει τις ικανότητες, έχει και τη θέληση να κάνει απόψε το πρώτο βήμα και να ολοκληρώσει τη δουλειά μέσα στην έδρα της.

Για να το καταφέρει πάντως, χρειάζονται πολλά. Χρειάζεται να μείνει ανεπηρέαστη από την έδρα και συγκεντρωμένη σε όλο το παιχνίδι. Η νίκη πάει σε εκείνον που τη θέλει πιο πολύ, αλλά και σε κείνον που κάνει λιγότερα λάθη.