
Κλήση στην Εθνική φούτσαλ της Κύπρου πήραν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 14 παίκτες για την προπόνηση της ερχόμενης Δευτέρας και από την ομάδα μας θα βρίσκονται οι Τάσος Σκαμπύλης, Κωνσταντίνος Ιακώβου, Μάρκος Ιωάννου και Ιάκωβος Παπαδόπουλος.
Η Εθνική ανδρών τον ερχόμενο μήνα θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο έχουν ολοκληρωθεί και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση για αυτό θα ακολουθούσουν αρκετές προπονήσεις το επόμενο διάστημα.









![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)





![Πανέτοιμοι Χρίστος και Σάββας για την πρώτη προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Kyperounta-Xristos-Savvas-100x75.jpg)