
Τέσσερις φουτσαλιστές που αγωνίστηκαν για αρκετό διάστημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ απόκτησε η ΕΝΠ Μέλλισα Φούτσαλ. Πρόκειται για δύο Κύπριους και δύο βραζιλιάνους, πιο συγκεκριμένα τον πρώην αρχηγό του «τριφυλλιού» Μανώλη Μανώλη, τον τερματοφύλακα Οδυσσέα Οδυσσέως, τον Rodolfo Andrioli και τον Victor Diego.
Η ομάδα του Παραλιμνίου μπήκε δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι εντάσσοντας στο δυναμικό της τους πιο πάνω παίκτες. Οι προσθήκες αυτές δείχνουν τις προθέσεις της ΕΝΠ για την ερχόμενη χρονιά, αν και από την ομάδα δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένοι στόχοι πέραν της διεκδίκησης της νίκης σε κάθε παιχνίδι.

![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ [2-1]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Live-AEL-Omonoia-Futsal-MD10-238x178.jpeg)



![Εκτός έδρας δοκιμασία για την ΟΜΟΝΟΙΑ Φούτσαλ [Πρόγραμμα 9ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-58-238x178.jpg)
![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)

![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-100x75.jpg)

