Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Συνεχίζουν τη συνεργασία με το τμήμα φούτσαλ

Συνεχίζουν τη συνεργασία με το τμήμα φούτσαλ

vik_4506


Το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανανέωσε τη συνεργασία με τα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πιο κάτω αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ομάδας μας:

Το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση και αναβάθμιση της συνεργασίας του με τα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου, για τη σεζόν 2014-15.

Η εφορία του τμήματος ευχαριστεί θερμά την εταιρία και εκφράζει τη βεβαιότητα της ότι η εξαιρετική και αποδοτική συνεργασία που ήδη υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, θα εξακολουθήσει να έχει ευεργετικά αποτελέσματα τόσο για την ομάδα μας όσο και για τα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου.

Τα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου
Τα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου πρωτοπορούν, παρέχοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία στα ακουστικά βαρηκοΐας, με ένα άριστα εκπαιδευμένο επιτελείο Ακοολόγων, έτοιμο να προτείνει την κατάλληλη λύση για την δική σας ανάγκη, παρέχοντας παράλληλα και άμεση τεχνική υποστήριξη μετά τη πώληση.

Παράλληλα, στα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου παρέχεται η δυνατότητα επισκευής και υποστήριξης σε παντός τύπου και εργοστασίου, ακουστικών. Τα πρότυπα εξειδικευμένα καταστήματα σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και Φρέναρος, είναι πλήρως εξοπλισμένα για να σας παρέχουν σωστές και εμπεριστατωμένες υπηρεσίες.