Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας φούτσαλ

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας φούτσαλ

vik_4506


Τα δικά του διαρκείας όπως κάθε χρόνο έχει εκδώσει το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στην ομάδα φούτσαλ ευελπιστούν όπως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑ αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνετε για να επανέλθει η «βασίλισσα» στο θρόνο της. Η φετινή ομάδα φούτσαλ θα είναι εντελώς αλλαγμένη από τις προηγούμενες περιόδους και με προπονητή τον Κούλλη Μαυρουδή που συνεχίζει στο τιμόνι προσπαθούν να κτίσουν ένα δυνατό σύνολο.

Τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος φούτσαλ έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες και μπορείτε να τα βρείτε στη Green Boutique. Η αγωνιστική περίοδος 2014-15 πλησιάζει και οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να προμηθευτούν την κάρτα τους με την οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, δηλαδή της πρώτη φάσης αλλά και της δεύτερης, όπως και αυτούς του κυπέλλου.

Η τιμή που έχει ορισθεί είναι η ίδια με την περσινή, δηλαδή 30 ευρώ, δίνοντας την δυνατότητα στους οπαδού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα παρευρεθούν σε όλους τους αγώνες να γλυτώσουν 40-45 ευρώ που θα έδινα σε εισιτήρια. Πάρτε τα διαρκείας σας και βοηθήστε την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει στην κορυφή του αθλήματος.