Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL “Περήφανος που θα φορώ τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος”

“Περήφανος που θα φορώ τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος”


Τις πρώτες του δηλώσεις ως φουτσαλιστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε στην ιστοσελίδα του σωματείου μας, ο Κώστας Χριστοδούλου.

«Η μετεγγραφή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Είμαι περήφανος που θα φορώ ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Αναδείχθηκα μέσα από την Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αγωνίστηκα πολλά χρόνια στην αγαπημένη μου ομάδα, συνεπώς γνωρίζω πολύ καλά ποιες είναι οι απαιτήσεις και πόση πίεση υπάρχει».

Ο Κώστας Χριστοδούλου μίλησε και για την περίοδο προσαρμογής του στην ομάδα μας: «Γνωρίζω αρκετούς από τους νέους συμπαίκτες μου, λόγω της συνύπαρξής μας στην εθνική Κύπρου, κάτι που θα με βοηθήσει στο να προσαρμοστώ το γρηγορότερο δυνατό στα νέα δεδομένα που θα συναντήσω».

Όσο για τους στόχους του, τόνισε: «Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχω την εμπειρία, τη διάθεση και τη μεγάλη επιθυμία για να έχω την καλύτερη δυνατή παρουσία στην ομάδα. Θα επιδιώξουμε όλοι μαζί σαν μία οικογένεια, να οδηγήσουμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή του Κυπριακού φούτσαλ».

Τέλος, ο Κώστας Χριστοδούλου έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Μέσα από τις εμφανίσεις μας και τη γενικότερή μας παρουσία, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο κλειστό. Αυτός ο κόσμος έχει αποδείξει πολλές φορές την λατρεία του για την ομάδα. Θέλουμε την στήριξη του 6ου μας παίκτη και θα κάνουμε τα πάντα για να τους έχουμε στο πλευρό μας».

Διαβάστε ακόμα:  Έβαλε τριφύλλι και ο Κώστας Χριστοδούλου